Peisagistică comercială

Conceptul de amenajarea și mentenanță peisagistică comercială cuprinde un spectru complet de servicii destinate dezvoltatorilor, proprietarilor și administratorilor de clădiri și spații verzi care sunt folosite in scop comercial.

comercial logistic

Un serviciu profesional specializat în amenajarea și mentenanța peisajului comercial, poate crea un spațiu în aer liber care combină frumusețea și funcționalitatea și satisface toate nevoile unice ale unei afaceri.

cladiri birouri final

Într-o amenajare peisagistică comercială complexă pot fi incluse o multitudine de elemente naturale : gazon, pavaje rustice sau din piatră naturală, grădini alpine, grădini japoneze, aranjamente grădini, lacuri, cascade, fântâni arteziene, garduri vii, ronduri de flori, pergole acoperite de plante cățărătoare, acoperişuri verzi intensive și extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizări de taluzuri în mod eficient şi aspectuos, instalații automatizate de irigație etc.

plant leaf white color
Amenajările peisagistice comerciale sunt parte integrantă din arhitectura clădirilor de birou, a complexelor rezidențiale, a parcurilor logistice, a unităților de retail, a birourilor corporate, a hotelurilor și a resorturilor de relaxare, a instituțiilor de învățământ și a campusurilor universitare, a cimitirelor private, a centrelor de producție și a tuturor clădirilor care au un scop comercial

Beneficiile unei amenajări peisagistice

01

Transmite mesajul brandului tău.

Orice afacere sau clădire este un brand și o amenajare peisagistică potrivită poate vorbi despre asta. Dacă dorești să transmiți o imagine, fie că este liniștitoare, durabilă, distractivă, profesionistă sau solidă, există elemente de peisaj care pot face asta.

02

Ajută oamenii să se implice în afacerea ta.

Amenajarea peisagistică potrivită poate încuraja oamenii să rămână mai mult timp și să zăbovească, fie îi poate menține în mișcare. Dacă adăugați bănci, mese și scaune, fântâni și pereți jos pentru a se așeza, oamenii vor rămâne și se vor bucura de spațiul exterior.

03

Dirijează fluxul de trafic.

Majoritatea afacerilor doresc să direcționeze oamenii către intrări și asta se poate face prin evidențierea punctelor de intrare cu plante și copaci, prin crearea de poteci și alei căptușite cu arbuști sau copaci sau prin utilizarea elementelor de pereți din cărămidă sau piatră.

04

Atrageți clienți.

O amenajare peisagistică potrivită atrage clienți. Locurile primitoare din spațiul comercial pot transmite identitatea vizuală a brandului tău și cresc notorietatea brandului. Dimpotrivă, un spațiu neîngrijit are un efect invers. Clienții vor avea o percepție negativă legată de brandul tău.

05

Accentuează arhitectura.

Amenajările exterioare peisagistice reprezintă continuarea firescă a poveștii arhitecturale a clădirii. Stilurile de amenajare pe care le propunem vor fi întotdeauna în consonanță cu arhitectura clădirilor și cu nevoia de echilibru între natural și artificial.

06

Economisiți apă și energie.

Amenajarea peisagistică se poate realiza astfel încât să contribuie la economisirea energiei prin umbrirea clădirii vara și blocarea vântului puternic iarna. Adăugarea unui acoperiș verde în spațiul tău ajută la controlul scurgerii apei și reduce costurile de încălzire și răcire.

plant leaf light green
Spațiile verzi care sunt parte a conceptului de regenerare urbană sunt diferite de spațiile cu care suntem obișnuiți – este nevoie de o altfel de gândire în amenajarea și mentenanța acesora, de multă creativitate și de o permanentă deschidere către soluții inovative. Scopul nostru final este de a adăuga valoare serviciilor de amenajare peisagistică in concordantă cu cele mai înalte standarde calitative, ţinând cont de nevoile și dorintele beneficiarilor finali ai acestor proiecte.
plant leaf white color

Cui ne adresăm?

capus universitar new build
cladiri de birouri 1
complexe rezidentiale 1
hoteluri si spatii de
parcuri logistice
spitale si universitati medicale

Contactează un specialist în peisagistică comercială

Implică natura in afacerea ta!