Cine suntem

Au trecut mai bine de 12 ani de când am încetat să visăm cu ochii deschiși și am început să punem în aplicare planurile noastre.

Asset 392 cine suntem

Am creat în inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, o companie în care am pus multă muncă și multă pasiune.

Path

Am făcut asta pentru că încă de la început am crezut într-o idee: creativitatea umană este capabilă să revitalizeze spațiile urbane și rurale și le pot transforma în zone verzi dedicate comunităților locale. Încă de la început, am pus în centrul gândirii noastre comunitatea și ne-am propus să găsim răspuns la întrebarea:
cum facem ca oamenii să fie mai fericiți în locul în care trăiesc?

Path

Am ales să integrăm o viziune holistică în amenajările peisagistice, în care cu ajutorul naturii, a inovației și a oamenilor să construim spații verzi sustenabile, în concordanță cu nevoile și dorințele comunitătilor locale. Ne caracterizează creativitatea și capacitatea de materializare a unor concepte inedite. Succesul și creșterea Eco Garden Construct se bazează pe oameni uimitori și dedicați, pasionați în tot ceea ce fac.

cine suntem background image
mobile cine suntem picture

Profesionalismul și calificarea echipei au dus la realizarea de concepte inovative in amenajarea peisagistică. Suntem mandri că ne-am adus contribuția la proiecte majore de amenajare urbană, proiecte care răspund nevoilor comunităților locale. Din portofoliul de lucrări finalizate pot fi enumerate : Gazonul stadionului Cluj Arena Cluj-Napoca, Gazonul stadionului Ion Oblemenco Craiova, Parcul Între Lacuri Cluj-Napoca, Proiect Verde “Strade Future” Roma, Parcul Tineretului Cluj-Napoca, parcul Feroviarilor Cluj-Napoca, parcul Belvedere Sibiu, parcul Armătura Cluj-Napoca si multe alte proiecte de amenajare și întreținere peisagistică urbană pentru clienți din sfera publică, din zona de proiecte rezidențiale private respectiv grădini urbane pentru persoane fizice. În prezent compania este implicată în mai multe proiecte de peisagistică sustenabilă, proiecte care vor aduce un vibe fresh comunitatilor locale respectiv mai multe proiecte de amenajare peisagistică a unor complexe imobiliare private.

Misiunea

Spațiile verzi care sunt parte a conceptului de regenerare urbană sunt diferite de spațiile urbane cu care suntem obișnuiți – este nevoie de o altfel de gândire în amenajarea și mentenanța acesora, de multă creativitate și de o permanentă deschidere către soluții inovative. Misiunea noastră presupune realizarea de proiecte de succes la nivel național și internațional, care să contribuie direct la creşterea nivelului de regenerare urbană şi la dezvoltarea durabilă a societăţii, în acord cu normele de protecție a mediului. 

Viziunea

Viziunea noastră reflectă încrederea noastră în înțelepciunea colectivă a omenirii. Credem ca este timpul pentru o schimbare majoră și credem că aceasta poate fi realizata inclusiv prin servicii de amenajare peisagistică la cele mai înalte standarde de calitate, cu cele mai inovative metode și cu cei mai buni oameni. Credem că oamenii sunt mai fericiți dacă trăiesc intr – o lume mai verde.

Valori

Valorile noastre ne definesc ca organizaţie şi fiecare acţiune în parte. Valorile noastre ne ajută să lucrăm împreună în modul cel mai eficient pentru rezultate care ne împlinesc profesional. Sprijinim o cultură a încrederii și deschidem porțile flexibilității pentru responsabilitatea fiecăruia.
Personalul Eco Garden Construct, fie ca vorbim despre un îngrijitor de spații verzi, fie că vorbim despre un inginer peisagist împărtășeste patru valori de bază. Acestea reprezintă rădăcinile culturii noastre interne:

Colaborare.

Dacă lucrăm împreună, avem rezultate mai bune. Încurajăm diversitatea și suntem convinși că suntem mai buni împreună decât individual.
plant leaf light green

Responsabilitate.

Acționăm in mod responsabil. Suntem conștienți de consecințele acțiunilor noastre și suntem membri responsabili ai societății.
plant leaf light green

Proactivitate.

Suntem proactivi. Suntem diferiți prin voință și implicare pentru că suntem convinsi că un pas mărunt înseamnă un drum deschis către o mare realizare.
plant leaf light green

Învățare.

Suntem dornici să învățăm pentru că acest lucru ne face mai buni și mai inovativi.
plant leaf light green

Viziteaza sectiunea portofoliu, unde ai zeci de exemple si proiecte finalizate de noi.
Daca ai intrebari sau nelamuriri, contacteaza un expert eco garden construct.