Amenajare peisagistică

Construim povești acolo unde odată creșteau buruieni. Transformăm în verde locuri neîngrijite. Suntem inspirați de dorința de a realiza spații ce sporesc calitatea vieții prin culoare și utilizarea optimă a elementelor naturale. Amenajăm grădini urbane și spații verzi cu respect pentru bugetul tău și natură. Ne caracterizează creativitatea și capacitatea de materializare a unor concepte inedite.

amenajare peisagistica bg

În cei peste 12 ani de când construim spații verzi, am înțeles un lucru simplu:

Nevoile familiilor și a comunităților locale în materie de spații verzi sunt diverse și necesită soluții personalizate și calitative. Indiferent că discutăm despre amenajarea peisagistică a grădinilor urbane pentru persoane fizice până la montajul și mentenanța gazonului arenelor sportive, echipa Eco Garden Construct parcurge toate etapele necesare realizării unui proiect sustenabil. De la realizarea infrastructurii terenului, instalarea sistemelor de irigații și iluminare, și până la lucrări de gazonare, plantare și amplasare a elementelor decorative, creăm și reamenajăm grădini pline de farmec și armonie, parcuri ingrijite si locuri de joacă sigure.

Asset 396
Suntem convinși că un client nu caută o companie de prestări servicii care doar bifează punctele din „lista de sarcini” și trece la următorul proiect. Un client iși dorește o echipă de profesioniști care înțelege că există sute de detalii care trebuie coordonate pentru a vă amenaja și intreține grădina sau spațiul verde de acasă.

Serviciul de amenajare peisagistica cuprinde o serie de activități interdependente ce asigură atât calitatea și sustenabilitatea rezultatului final cât și menținerea acestuia în timp. Cu ajutorul serviciilor complete de amenajare grădini și spații verzi, transformăm exteriorul casei într-un mediul ideal de petrecere a timpului liber, care te apropie de natură, îți oferă relaxare și bună dispoziție

01

Amenajarea grădinilor și a spatiilor verzi

Proiectele de amenajare peisagistică, indiferent de dimensiunea lor, necesită coordonare, resurse și timp. Am acumulat suficientă experiență pentru a construi spații verzi sustenabile dedicate nevoilor comunității. Am construit și amenajat grădini urbane, parcuri frumoase și spații verzi în care oamenii să se regăsească și să se relaxeze. În procesul de amenajare peisagistică ținem cont de toate detaliile viitorului tău spațiu verde, incluzând plante, elemente decorative, roci și pietre ornamentale, jardiniere exterioare, paravane sau pontoane funcţionale şi de înfrumuseţare, mobilier de grădină, loc de joacă pentru copii și toate elementele necesare pentru un proiect reușit.
Amenajare gradini si spatii verzi scari

02

Însămânțare și hidroînsămânțare gazon

Există două variante prin care se pot înființa suprafețe de gazon: prin însămânțare directă respectiv prin tehnica hidroinsămânțării. Înființarea suprafețelor de gazon prin însămânțare directă presupune parcurgerea următoarea etape: stabilirea zonei de plantare, curățarea solului, fertilizarea solului, nivelarea terenului, semănarea semințelor,

încorporarea semințelor în sol, tăvălugirea solului și irigarea solului însămânțat. Procesul de hidroinsămânțare presupune amestecarea semințelor de gazon cu apă în utilajul performant de hidro-însămânțare, după care amestecul este pulverizat uniform pe suprafața solului.

insamantare amenajare peisagistica

03

Montare rulouri de gazon natural

Sistemul cel mai rapid şi mai eficient pentru realizarea unui covor de iarbă este reprezentat de sădirea unui covor verde precultivat, comercializat de regulă sub formă de rulouri. Principalul avantaj pentru beneficiarul final este reprezentat de transferul întregii responsabilitati către Eco Garden Construct, care dispune de cele mai bune sisteme mecanizate specializate, în măsură să furnizeze standarde crescute de proces și produs.
montare rulou eco g

04

Sisteme de irigații

Un sistem de irigație automatizat este soluția tehnică potrivită pentru orice tip de teren, fie că este utilizat pentru peisagistică, refacerea vegetației, evitarea eroziunilor sau a secetei terenului plantat. În plus, acest proces asigură un consum eficient al apei cu un cost de întreținere scăzut. Irigarea spațiului verde este importantă pentru întreținerea plantelor și gazonului. Îți punem la dispoziție soluții complete în realizarea și mentenanța sistemelor de irigatii atât pentru grădinile urbane cât și pentru spațiile verzi aflate pe domeniul public.
sistem irigatii eco g

05

Alei pietonale și pavaje

Grădinile urbane, parcurile sau spatiile verzi sunt incomplete fără aleile pe care să ne plimbăm în voie, savurând momentele de linişte şi admirând natura din jurul nostru. Betonul, piatra naturală, spărtura împreună cu pietrişul şi nisipul, cărămida şi lemnul sunt materialele pe care le puteţi avea în vedere pentru construirea aleilor pietonale. De asemenea, materialele pot fi combinate intre ele, astfel incât să rezulte alei personalizate. Amestecul de forme, texturi, culori si detalii duce la rezultate dintre cele mai spectaculoase.
alei si pavaje servicii coll

06

Sisteme de încălzire prin degivrare si sisteme de drenaj

Sistemul de încălzire pentru pentru topirea gheţii şi zăpezii operează complet automat. Senzorii săi termici detectează schimbările de temperatură şi umiditate, închizând sau deschizând sistemul în funcţie de necesitate, ceea ce asigură un consum redus de energie electrică. Procesul de irigare necesită soluții pentru drenajul apei în exces, adaptate tipului de sol, poziționării și înclinației terenului. Un sistem de drenaj bine proiectat reprezintă o necesitate, mai ales atunci când terenul este drept, solul dens, iar volumul de apă este unul ridicat.
sisteme de drenaj servicii coll

07

Iazuri și cascade de grădină

Serviciul de amenajare iazuri, lacuri, cascade, cursuri de apă precum și fântâni arteziene poate oferi adevărate oaze de liniște pentru oricine iși dorește să se relaxeze în propria curte. Este ideal să fie pline de flori, plante ornamentale și arbuști, astfel încât să dea senzația unui colț din natură. Specializati in amenajari de spatii verzi, avem in ofertă orice tip de amenajări lacuri, cascade, iazuri sau cursuri de apă. Aducem visele la realitate, transformând idei și așteptări în elemente palpabile.
amenajari iazuri si cascade servicii coll

08

Iluminat exterior pentru alei si curti

Toate curțile și grădinile, indiferent de suprafața de care dispun, vor fi mult mai bine accentuate cu ajutorul unor lumini de exterior ce au rolul de a pune în evidență cele mai atractive laturi ale lor. Dacă ți-e teamă că vei da greș în alegerea celui mai bun iluminat, echipa noastră iti stă la dispozitie cu cele mai bune solutii, personal dedicat și corpuri de iluminat de la cele mai renumite branduri. Avem la dispoziție o paletă largă de opțiuni de iluminat exterior, pentru toate bugetele, pe care le putem instala cu ușurință unde dorim.
iluminat exterior servicii coll

09

Mobilier de gradina si locuri de joaca

Un copil care descoperă lumea din jur prin joacă înţelege mai repede şi mai uşor ce îl înconjoară şi îl va include logic în acţiunile sale viitoare. Produsele noastre de înaltă calitate, armonios integrate în mediul care le înconjoară, fabricate din materiale bine alese, fac din locurile de joacă un univers magic în care copiii se pot juca în siguranţă. Locurile de joacă amenajate de Eco Garden Construct sunt dotate cu accesorii sigure şi durabile în timp, realizate astfel încât să ofere protecţie celor mici. Gama largă de accesorii oferă posibilitatea unor activităţi diversificate, stimulând creativitatea şi buna dispoziţie a prichindeilor.
mobilier de gradina servicii coll

10

Stâncării și decoratiuni de grădină

În amenajarea unei stâncării și a unei grădini alpine, materialele necesare pentru realizarea decorului sunt în primul rând piatra și desigur plantele de stâncării și coniferele pitice. Realizarea unui decor de stâncărie va crea un efect cu adevărat real, desprins parcă dintr-un peisaj montan. Aranjamentele de stăncârie, pe lângă frumusețea pe care o oferă decorului din grădină, nu necesită îngrijiri foarte dese și foarte detaliate.

Aranjamentele de stâncărie aduc frumusețea peisajelor alpine în propria ta grădină și formează un decor ce iți taie răsuflarea.

stancarii si decoratiuni de gradina servicii coll

11

Arene sportive

Construcția și amenajarea oricărui teren de sport începe cu proiectarea sau verificarea proiectului existent. Orice tip de suprafață gazonată are solicitări specifice, în special pe anumite porțiuni de gazon unde peluza de iarbă se uzează mai repede. Sistemele de irigații automatizate, rețelele de drenuri, forajele și instalațiile de pompe pentru apă, eventualelele sisteme de incălzire subterană, decopertările și umpluturile cu pământ vegetal fertil, compactarea succesivă a straturilor fertile de pământ vegetal și nivelarea cu lasere a suprafețelor de joc, semănarea gazonului sau montajul rulourilor de gazon sunt aspecte importante în obținerea unui teren de sport superior calitativ, fiecare detaliu de construcție urmând a fi analizat și pus în practică cu mare atenție.
arene sportive servicii coll

12

Plante si pereti verzi pentru interior

Amenajarea spațiilor verzi cunoaște o dezvoltare tot mai accelerată și complexă, specialistii nostri cautând în permanență soluții adaptate oricărui tip de spațiu. Pereții vegetali amenajați cu plante naturale verzi sunt gândite ca niște grădini verticale, pe care

noi le proiectăm și implementăm cu mare atenție și dedicare. Aceste spații verzi care pe cât sunt de complexe în momentul în care sunt instalate, pe atât sunt de ușor de intreținut ulterior. Fiecare astfel de grădină beneficiază de un sistem de fertiirigare, care va menține aspectul natural și fresh al acestor mini-grădini

pereti vgetali servicii coll