Mentenanță spații verzi

Mentenanta peisagistica inseamna mai mult decat tunderea gazonului. Intretinem spatii verzi publice si private cu respect pentru natura si oameni. Eco Garden Construct propune beneficiarilor o abordare personalizata si constructiva, care mentine spatiul verde in cea mai buna forma pe tot parcursul anului. In functie de aspectele identificate in teren, realizam un plan personalizat care reprezinta baza succesului in relatia cu beneficiarul.

mentenanta spatii verzi background

Servicii complete de mentenanță grădini și spații verzi.

Un client iși dorește o echipă de profesioniști care înțelege că există zeci de operațiuni care trebuie coordonate pentru a intreține grădina sau spațiul verde comercial, fie el parc logistic, clădire de birouri sau complex rezidențial. Serviciul de mentenanță cuprinde o serie de activități interdependente ce asigură menținerea spațiului verde în parametrii calitativi, indiferent de anotimp, climă sau impactul omului.

Asset 396
Serviciile complete de mentenanță grădini și spații verzi, mențin grădina sau peluza într-un mediul ideal de petrecere a timpului liber, care te apropie de natură, îți oferă relaxare și echilibru emoțional.

01

Intretinere spatii verzi

Un spațiu verde sau o grădină bine întreținută reprezintă condiția firească a unei grădini sanatoase. Indiferent de destinația spațiului verde, fie el grădină urbană, parc, spațiu verde comercial sau industrial, odată amenajat, este necesar să fie atent îngrijit. Asigurăm o gamă largă de operațiuni de întreținere a spațiului verde, personalizate în funcție de necesitățile observate la fața locului. Aceste operațiuni pot fi relativ simple: tundere gazon, toaletare arbori și arbuști sau, dimpotrivă, complexe : scarificare terenuri, fertilizare sau tratamente fitosanitare.
intretinere spatii verzi background image

02

Defrisare terenuri

Prima lucrare de pregătire a terenului constă în defrișarea acestuia, prin smulgerea arborilor și arbuștilor, cu tot cu rădăcini, de pe terenul pe care se vor executa lucrările. Dacă arborii sunt mai mari, este necesară tăierea lor înainte de a se executa operațiunea de smulgere. Lucrările de defrișare se realizează cu ajutorul unui buldoexcavator, dacă buturugile sunt mici, fie cu brațul unui excavator dacă diametrul acestora este mare. Dispunem de utilajele și personalul necesar efectuării oricărei operațiuni de defrișare.
defrisare teren servicii mn

03

Aerarea gazonului

Aerarea nu e decât un alt proces care ajută gazonul să se dezvolte. Solul în care crește gazonul se compactează în timp, devine mai dens, în special în zonele circulate. Acest lucru poate afecta gazonul tău care se va dezvolta mai greu sau chiar se va ofili pe alocuri. Ai nevoie de aerare pentru ca apa, aerul și nutrienții să ajungă mai ușor la rădăcinile ierbii, iar gazonul tău să se dezvolte mai ușor și mai repede. Utilizăm aeratoare electrice in vederea unei optimizări performante a întregii operațiuni.
aerare gazon servicii mn

04

Scarificare terenuri si gazon

Scarificarea reprezinta operaţiunea care are scopul de a curata stratul de suprafaţă a pământului, favorizând schimbul gazos. Scarificarea este o operațiune obligatorie și în cazul peluzelor de gazon, în special ca și soluție optimă pentru o regenerare anuală. O operațiune de scarificare corect și complet efectuată împrospatează peluza prin curațare iar astfel firele de iarbă proaspătă au mai mult loc să se dezvolte.
scarificare gazon servicii mn

05

Fertilizare gazon si plante

Doar un gazon sănătos este cu adevărat frumos. Aceasta este una dintre zonele din grădină cu cele mai mari cerințe în materie de nutrienți. Dacă avem un covor de iarbă hrănit neadecvat sau asupra căruia nu s-a intervenit cu fertilizatori, acesta se va degrada deoarece nu va face faţă bolilor sau buruienilor, aspectul va fi unul mai puţin plăcut, iar funcţia cerută nu se va îndeplini. Prin fertilizare se administrează elementele nutriţionale utilizate în culturi. Deținem toate certificările și competențele necesare pentru a realiza planuri personalizate pentru fiecare tip de gazon și plante.
fertilizare gazon servicii mn

06

Tratamente fitosanitare

Tratamentele fitosanitare fac parte din activitățile standard de întreținere a fiecărei grădini sau spațiu verde. Printr-o bună cunoaștere a agentilor dăunători, o evaluare precisă a riscurilor și o stabilire rapidă și corectă a diagnosticului, orice gradină poate fi salvată de la o posibilă degradare, dacă beneficiaza de o ingrijire și verificare permanentă. Echipa noastră este alcatuită din specialiști agronomi, care dețin cunostințe despre plante, ciclul lor de viață, comportamentul acestora în cazul atacului dăunătorilor și agenților patogeni, precum și în monitorizarea condițiilor ecoclimatice.
tratament fito sanitare mn

07

Tundere gazon

Ca să îi păstrezi aspectul frumos, ordonat, trebuie să întreții gazonul prin tundere periodică. Creșterea necontrolată a ierbii are ca efect ingălbenirea frunzelor, iarba mai subțire și aparația buruienilor.Frecvenţa tăierii variază de tipul de fertilizare, de ploi, de irigaţiile aplicate, de caracteristicile pedologice şi de tipul de esenţe utilizate în amestec. Îți punem la dispoziție planuri personalizate pentru a-ti păstra gazonul în cele mai bune condiții. Tunderea gazonului se face cu utilaje mecanizate și personal dedicat proiectelor tale!
tundere gazn servicii mn

08

Plantare flori, arbori si arbusti

Elementele esențiale pentru orice grădină sunt plantele, florile și arbuștii, și chiar și arborii ornamentali, care sunt plantați cu mare grijă de grădinarii nostri și apoi îngrijiți pentru a oferi un aspect cât mai armonios grădinii tale. Suntem la dispoziția tuturor celor care doresc să își ingrijească grădina într-un mod profesionist si să se asigure că procesul de pregătire a solului, precum și procesul de plantare propriu-zisă, sunt făcute căt mai expert posibil.
arbusti arbori spatii verzi eco g

09

Curatare piscine si filtre

Piscina din grădina rezidentială reprezintă cel mai plăcut spațiu pentru petrecerea timpului liber în timpul verii. Efectul de curățare piscina trebuie să fie vizibil atât la o simplă privire, dar și în profunzime. Acestea sunt etapele necesare pe care trebuie parcurse pentru curățarea piscinelor: eliminare frunze, insecte și alte resturi, curătarea piscinei cu soluții profesionale, curățare filtru primar, curățare filtre sistem recirculare, verificare calitate apă. Dispunem de experiența și competența necesară pentru ca tu să te bucuri de toate beneficiile unei piscine de grădina!
curatare piscine servicii mn

10

Curatare lacuri si iazuri

Iazul sau lacul de grădină ar trebui să fie curățat foarte bine cel puțin o dată pe an, deși este cel mai bine să faci această curățenie de două ori – o dată în toamnă și apoi din nou la începutul primăverii. Nu trebuie curățată mâzga de pe pereții laterali ai iazului, deoarece aceasta este benefică ecosistemului. În schimb, ce este pe fundul iazului trebuie adunat și eliminat. Oferim servicii profesionale complete pentru curățare și tratarea igienică a lacurilor, iazurilor și cascadelor de grădină.
curatare lacuri servicii mn