Politica Sustenabilității

sustenabilitate ecogardenconstruct

Împreună pentru un viitor sustenabil.

Acesta este principiul călăuzitor al misiunii și viziunii ECO GARDEN CONSTRUCT. Soluţiile noastre inovatoare contribuie la adoptarea unui stil de viaţă confortabil și cu un impact limitat asupra mediului. Am integrat sustenabilitatea în strategia noastră de afaceri pentru că suntem conștienți că putem avea dezvoltare fără să afectăm mediul și comunitatea în care ne desfășurăm activitatea.

Impreuna pentru un viitor sustenabil

Am dezvoltat o strategie activă

Amenajări grădini și spații verzi in Cluj, Bucuresti, Londra si Chisinau

ECO GARDEN CONSTRUCT este unul dintre liderii pieței naționale de amenajări peisagistice și mentenanță spații verzi din România. Construim o cultură a responsabilității față de natură și comunitate și implementăm proiecte sustenabile pe termen lung.

plant leaf combined light dark

Schimbăm percepția asupra amenajarilor peisagistice

Demonstrăm, prin vorbe și prin fapte că amenajările peisagistice regenerează spații urbane și contribuie la sustenabilitatea orașelor. Înțelegem importanța sustenabilității și a dezvoltării durabile și acționăm în consecință. Amenajăm parcuri și spații verzi dedicate comunităților, realizăm proiecte de regenerare urbană. Construim un viitor sustenabil pentru oameni și natură.

Activitatea noastră forte – tocarea și reciclarea materialului vegetal

Avem singurul punct de reciclare a materialului vegetal din municipiul Cluj-Napoca. Tocăm și reciclăm zilnic materialul vegetal cu utilaje performante tehnologic. Compostul rezultat în urma procesului de tocare este redistribuit pentru operațiuni de plantare. In acest fel, durata de viață a materialului vegetal se prelungește, iar deșeurile se reduc la minimum.
Reciclare
Sisteme de irigatii

90% din proiectele noastre de sisteme de irigații sunt automatizate

Un sistem de irigații automatizat va opri automat apa atunci când procesul de irigare este finalizat. Având un sistem automat pentru distribuirea apei, nu trebuie să fiți prezenți fizic pentru ca udatul să fie eficient. Oprirea automată va reduce consumul de apă la minimum și va reduce costurile, deoarece va fi utilizată mai puțină apă.
Un sistem de irigații păstrează nutrienții solului

Udarea manuală duce adesea la exces de apă care se infiltrază în sol. Infiltrarea apei în sol se face odată cu transportul de substanțe nutritive prețioase plantelor dumneavoastră. Folosirea unui furtun poate compacta solul, ducând astfel la sufocarea plantelor sau la imbolnăvirea rădăcinilor. Folosirea unui sistem de irigații va păstra structura solului și va ajuta plantele să absoarbă nutrient.
plant leaf light green

Colectăm selectiv în toate punctele de lucru

Am implementat proceduri clare de colectare selectivă a deșeurilor menajere. Indiferent că este vorba despre activitate de birou sau muncă de teren, personalul nostru este instruit în respectarea normelor de colectare selective a deșeurilor ăn activitatea zilnică.
plant leaf light green

Locuri de joaca eco friendly si sigure 1

Montăm locuri de joacă fabricate din materiale eco-friendly

Respectăm legislația în vigoare si, in cazul tuturor proiectelor noastre, ne asigurăm că mobilierul urban și locurile de joacă destinate copiilor sunt fabricate din materiale eco-friendly și asigură un grad de siguranță ridicat.
Monitorizăm impactul asupra mediului

Am dezvoltat proceduri de monitorizare ecologică a serviciilor noastre, atât în procesul de implementare, cât și în utilizare și reciclare. Suntem transparenți privind utilizarea fără riscuri a produselor noastre.
plant leaf light green

Atragem talente și creștem performanța echipei

Implementăm sustenabilitatea prin oameni, pentru oameni. Politica noastră de resurse umane stimulează angajamentul echipei și susține atingerea obiectivelor. Atragerea și menținerea personalului dedicat și specializat face parte din filozofia noastră.
plant leaf light green